BAKELSETÄVLING 2017

Var med och skapa den officiella bakelsen för Miniatyrrävensdag!

Mjölby Porslinsrävsmuseum tycker att alla rävfigurinentusiasters julafton ska firas med en officiell bakelse
och vi hoppas på stor uppslutning i landets kanske mest spännande temadagstävling under 2017.

Skicka in bild och recept på din bakelse till oss senast fredagen den 3:e november till bakelse@porslinsravsmuseum.se

Vinnaren får inte bara äran att ha komponerat Miniatyrrävens dags officiella bakelse utan får även en liten överraskning på posten.
Vinnaren presenteras onsdagen den 8:e november.

Bidragen ska vara Mjölby Porslinsrävsmuseum tillhanda senast fredagen den 3:e november 2017.

TÄVLINGSREGLER OCH VILLKOR
Genom att delta i tävlingen accepterar du de av Mjölby Porslinsrävsmuseum uppsatta tävlingsregler som följer nedan.

BAKELSENS INNEHÅLL
Bakelsen ska vara ätlig för människor.
Bakelsen ska ej innehålla kött.
Bakelsen får ej innehålla rönnbär.

ARRANGÖR
Tävlingen arrangeras av Mjölby Porslinsrävsmuseum.
Tävlingen är kostnadsfri, alla kostnader förenade med tävlingen betalas av delatagaren själv,
Mjölby Porslinsrävsmuseum betalar ej ut någon ersättning.

VEM KAN DELTA?
Privatpersoner och företag kan delta i tävlingen.
Vi undanber oss bidrag från politiska organisationer och anställda på konstnärsnämnden.

HUR UTSES VINNARNA?
Vinnaren utses av Mjölby Porslinsrävsmuseums kommunikationsenhet och beslutet kan ej överklagas.

ANSVAR & ÖVRIGA UPPLYSNINGAR
Mjölby Porslinsrävsmuseum ansvarar inte för inlämnade och publicerade tävlingsbidrag.
Som tävlande ansvarar du själv för att ditt bidrag håller god ton och inte är stötande eller kränkande. Försök att inte vara dum i huvudet.
Museet förbehåller sig rätten att ta bort bidrag som kan anses strida mot vanligt sunt förnuft, folkvett och respekt för människor och djur.
Museet förbehåller sig rätten till att använda och publicera inskickade bidrag för vidare kommunikation och marknadsföring utifrån Mjölby Porslinsrävsmuseums verksamhet.
Museet tar ej ansvar för eventuella tekniska problem hos tävlingsdeltagare, receptens hälsopåverkan eller föränd­ringar i lagstiftning som kan beröra denna tävling och dess genomförande.
Museet förbehåller sig rätten att utesluta deltagare och dennes tävlingsbidrag som bryter mot våra tävlingsvillkor. Museet förbehåller sig rätten att avsluta tävling utan att vinnare utsätts om inget bidrag anses gott nog eller på grund av oförutsedda händelser utanför vår kontroll.
Målsman ansvarar för sina barn, lek sker på egen risk.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Genom att skicka in ditt bidrag har du accepterat dessa villkor.

You may also like

One comment

• Helene Norrby 2017-10-30   Reply →

”Försök att inte vara dum i huvudet” – jag tror jag dör!!! 😂